logo

Навчально-науковий інститут педагогіки, психології, підготовки фахівців вищої кваліфікації
Кафедра інноваційних та інформаційних технологій в освіті

Цікаві події

Науково-практична вебконференція

«ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ЦИФРОВОГО НАВЧАННЯ В СУЧАСНИХ ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ»

Шановні колеги, молоді науковці та здобувачі вищої освіти!!! Запрошуємо взяти участь у роботі конференції яка відбудеться у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського 23 травня 2024 р.

Інформаційне повідомлення >>>

День відкритих дверей

Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського запрошує вступників, їхніх батьків, учителів та всіх охочих на День відкритих дверей ВДПУ ім. М. Коцюбинського, який відбудеться 30 березня 2024 року, об 11 годині, за адресою: вулиця Острозького, 32, Вінниця. 📝Реєстрація за покликанням: https://forms.gle/52DBd6wyiH434Ccg7.
У межах Дня відкритих дверей: спілкування з адміністрацією, викладачами та студентами;️ ознайомлення з особливостями вступної кампанії 2024 року; ознайомлення з умовами навчання та перспективами працевлаштування після здобутої вищої освіти; ознайомлення зі спеціальностями та освітніми програмами, за якими здійснюється навчання; реєстрація на курси підготовки до національного мультипредметного тесту; екскурсія університетом з метою ознайомлення із матеріально-технічною базою; зустріч із професорсько-викладацьким складом факультетів та інституту.

Зміни в нормативній базі

Внесено зміни до ПЕРЕЛІКУ предметних спеціальностей спеціальності 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями), спеціалізацій предметної спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова та зарубіжна література (із зазначенням мови)), спеціалізацій спеціальностей 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями) та 016 Спеціальна освіта, за якими здійснюється розміщення державного (регіонального) замовлення.
Детальніше >>>

Громадське обговорення

Проводиться громадське обговорення проєктів освітніх програм підготовки бакалавра, магістра та доктора філософії зі спеціальності 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями).
Детальніше >>>