Головна | Тепла Хата - Утеплення приватних будинків та промислових об'єктів, висотні роботи.
7
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7,translatepress-uk,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_respons -sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Про нас

reno

Компанія «ТеплаХата» була заснована в 2004 році та орієнтована головним чином на теплоізоляційні, ремонтні та оздоблювальні роботи. Ми тримаємо курс у бік сучасних тенденцій та високих стандартів якості.
Ми зібрали у своїй фірмі одних із найкращих майстрів у своїй галузі. Всі альпіністи більш ніж з 5-річним досвідом висотних робіт сертифіковані і мають допуски на висотні роботи.
У нас своя вся необхідна матеріально-технічна база: необхідне спец. обладнання, опалювальні склади матеріалу, легковий та вантажний транспорт.

Ми цінуємо свою репутацію, тому не менше, ніж замовник, зацікавлені в якості виконуваних робіт та здачі об'єктів суворо в обумовлені терміни. На всі свої замовлення ми даємо гарантію 7 років, яку реально дотримуємось!

Чому ми?

Гарантія

На всі свої замовлення ми даємо гарантію 7 років, яку реально дотримуємося!

Прямі поставки

Пряме постачання матеріалу від виробника дозволяє нам витримувати доступну ціну.

Безкоштовний замір

Виклик замірника на об'єкт безкоштовно!

Укладання договору

Наша компанія укладає із замовником договір підряду.

Склади

Власні склади матеріалу дозволяють нам витримувати доступну ціну та якість робіт.

Документи на дозвіл

Наша компанія має всі необхідні документи для виконання робіт із утеплення.

Автопарк

Наявність свого вантажного транспорту дозволяє оперативно робити доставку.

Робота без передоплати

Робота без передоплати

Майстри професіонали

Усі наші працівники є асами, маючи за плечима величезний досвід роботи.

Наші послуги:

Утеплення пінопластом

p3

Одним із найбільш доступних матеріалів для утеплення фасаду є пінопласт. Завдяки поєднанню ціни, властивостей, характеристик та практичності – утеплення стін пінопластом є найбільш затребуваним способом, що довело свою ефективність протягом 50 років на мільйонах об'єктів.

Утеплення ППУ

p2

Пінополіуретан – це екологічно безпечний будівельний матеріал із майже нульовою теплопровідністю, який наноситься шляхом напилення на будь-яку поверхню. Використовується для утеплення стін, підлог, дахів, ангарів тощо. Завдяки своїм унікальним властивостям визнаний у всьому світі полімером №1.

Утеплення піноізолом

p1

Піноізол - це рідкий пінопласт, який виробляється на спеціальній установці прямо на об'єкті замовника і закачується в прошарок між стінами з цегляною кладкою.
Вартість утеплення будинку піноізолом в кілька разів нижче і швидше, ніж при зовнішньому утепленні пінопластом або мінеральною ватою.

Фото виконаних об'єктів

Безкоштовний виклик замірника

+38 (067) 161-01-71

Контакти:

+38 (0512) 71-78-85

+38 (067) 161-01-71

+38 (063) 152-44-47

+38 (066) 457-55-56

teplahata.2004@gmail.com

Наш Адреса

54055
Україна, м.Миколаїв,
вул. Космонавтів 1е

    ukUA